DONEER VOOR GRENZELOOS MEER!

Ik ben Anita Pronk. Na jarenlang andermans dromen te hebben nagejaagd, is het nu tijd om die van mij werkelijkheid te laten worden. De horror van een grenzeloze liefde is niet ontstaan vanuit een sprookje. Maar ik heb er wél een boek over geschreven. En die wil ik graag delen. Het is tijd voor mijn eigen droom. Tot nu toe heb ik alle kosten zelf betaald: coaching, redactierondes, boekomslag, binnenwerk, persklaarmaker en correcties. Ik ben in de fase van PR/Marketing beland: want zonder dat weet niemand van mijn bestaan af en blijf ik tot in de eeuwigheid onder die steen liggen. Wel lekker veilig, maar daar heb ik geen boek voor geschreven.

Waar heb ik nog geld voor nodig?

De drukker, Website, Social Media, Marketing en PR

En last but not least: een bijzondere boek release party voor het promoten van mijn boek.

Met jullie hulp kunnen we een heel eind komen!

Ik geloof in mijn boek, en met mij de mensen achter de schermen die het hebben gelezen. Geheel belangeloos zetten zij zich in om mijn boek naar een hoger plan te brengen. Op mijn website: www.anitapronk.nl vindt je een aantal reacties.

Helpen jullie ook mee om van mijn boek een bestseller te maken?

Wat kan ik hier tegenover stellen? Een paar uur grenzeloos leesplezier, een griezelig feest met een gruwelijk lekkere catering.

Bekijk mijn campagne op voordekunst.nl