Voordat ik besloot het boek te publiceren, heb ik het eerst aan een aantal mensen laten lezen.

De reacties zie je in deze video.

30-11-2018: Als het mogelijk was, had ik het in 1x uitgelezen! Wat een meeslepend verhaal en dan te bedenken dat het echt gebeurd is, wauw! (PG te W)

29-11-2018: Wat een super boek! Goed geschreven en bijna in één adem uitgelezen! Een super cadeau voor Kerst of Sinterklaas! Ik kijk uit naar het volgende boek.... (G.IJ te Fr)

26-11-2018: Wat een spannend en waanzinnig goed boek. Het leest heel fijn weg en het is moeilijk te stoppen met lezen, omdat je wilt weten hoe het verder gaat en hoe het afloopt. Het is aangrijpend en boeiend geschreven en daardoor leef je helemaal mee met de hoofdpersoon. Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Echt een aanrader!

21-11-2018: Het boek begint met in de jungle is een leeuw een leeuw. Ik ben blij dat ik deze in het wild tegen ben gekomen en dat deze niet bij mij in bed ligt. Jouw boek leest meer dan geweldig! (Y te A)

 

09-11-2018: Een spannend boek met een mooie opbouw tussen heden en verleden. Een beklemmend boek. Een ding stoort me: waar is de verantwoordelijkheid over de dochter? En waarom komt zij niet vanzelfsprekend op de eerste plaats? (JT)

 

08-11-2018: Een pageturner. Vandaag in één keer uitgelezen. Een aanrader van een nieuw schrijftalent uit Amstelveen: Anita Pronk. Onthoud die naam. (SvdW te A)

07-11-2018: Heb het boek afgelopen zaterdag in één ruk uitgelezen. Prachtig en heldere beschrijving van de ellende waar je in verzeilt kunt raken als je (onbedoeld) een relatie aangaat met iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Herkenbaar en heel anders dan andere boeken over narcisme. Dit boek mogen veel meer mensen lezen en ervaren. (I te A)

07-11-2018: Heb het boek in één ruk uitgelezen. Kon het niet weg leggen.
Het leest prettig, en helder. 
Aangrijpend om te lezen. Wat voor een ellende kun je in terecht komen op zoek naar liefde en verbinding, Juist als je zoveel voor een ander over hebt.
Een echte aanrader! (A te U)

03-11-2018: Supergoed geschreven, fascinerend... bizar... Ik was zo geboeid, dat ik steeds maar door wilde lezen. (PD te K)

03-11-2018: De horror van een grenzeloze liefde is zo herkenbaar. Er lopen enorm veel narcisten rond, waarvan wordt onderschat wat zij kunnen aanrichten. In dit boek herken je wellicht wel je eigen verhaal. 
Het boek is ook prachtig geschreven, heel creatief met kleine details wat dit boek heel anders maakt dan de rest.  (JJPD te A)

02-11-2018: Een prachtig boek. Krijg van de dingen die beschreven wordt de kriebels en soms is het net ff teveel. Ondanks de pijn van de herkenning kon ik niet stoppen. Aan het einde moest ik het af en toe echt opzij leggen. Werd gewoon misselijk hoe een narcist kan liegen en iemand anders sorry kan laten zeggen voor iets dat hij zelf heeft veroorzaakt

17-10-2018: Een heftig levensverhaal wat je niemand toewenst, maar waarvan je weet dat het vaker voorkomt. Het boek leest fijn weg. Eigenlijk wil je niet stoppen met lezen, omdat er zoveel gebeurd wat je je eigenlijk niet kan voorstellen. De titel van het boek zegt voldoende. Een must read! (NS te A)

11-10-2018: Een verhaal over hoe een narcist ongemerkt je leven in komt en het daarna compleet overneemt en parasiteert. Uiteindelijk blijkt de dader ook het slachtoffer van een gruwelijke opvoeding in Nigeria. Het boek over een gemengd huwelijk. (DK te U)

11-10-2018: In 'De horror van een grenzeloze liefde' leef je helemaal mee met de hoofdpersoon, die er het beste van probeert te maken, en met alle goede bedoelingen zichzelf zo verschrikkelijk in de problemen brengt! Omdat je als lezer helemaal vanzelf in haar huid kruipt, terwijl je óók ziet dat ze verblind is, is het vreselijk beklemmend, wil je steeds ingrijpen, waarschuwen. Je moet zo snel mogelijk verder lezen om te ontdekken hoe het verder gaat (en ondertussen doe je schietgebedjes: ooooo, laat het in vredesnaam goed aflopen!!). (JMKL te A)

10-10-2018: Het is een super gaaf boek!! Ik ben erg onder de indruk van Anita’s schrijfstijl waarmee ze de spanning, ontroering en nodige humor weet over te brengen. En dat alles met een niets verhullende eerlijkheid. 
Boeiend vanaf het begin, spannend tot het einde. Een boek dat je gewoon gelezen moet hebben!!! (MJ te A)